Forever Living C9 – Knallbra resultater på kun 9 dager!

Forever Living C9

 

Det er gøy å kunne være med å forandre andre menneskers liv. Forever Living C9 er et produkt som har tatt Norge med storm. Over 30 000 solgte Forever C9 pakker siden lanseringen i februar sier litt om interessen for produktet, og ikke minst effekten.  

Og Forever Living C9 funker. Det ser vi helt tydelig på vår facebookside CHANGE 9 (lukket gruppe). Her legges kunder som kjøper Forever Living C9 programmet til. Der deles erfaringer, bilder som motiverer og oppskrifter på mat. Gruppen vokser i et enormt tempo, og har for øyeblikket over 5 000 medlemmer.

Forever Living C9 er ikke en slankekur, men et fullstendig program som gir deg en kickstart på en sunnere livsstil. Din livsstil er summen av hvordan du velger å leve livet ditt.

Vår visjon i Dinaloe.no er at du skal få bedre helse. Det gir deg bedre livskvalitet. Men hvordan får man en sunnere livsstil som varer?

 

Hvilke usunne vaner har du?

Vi mennesker er vanedyr, det vil si at vi liker å gjøre det vi er kjent med i et repetitivt mønster. Så om du har en forkjærlighet for å ligge på sofaen etter middagen mens du drikker et glass Pepsi Max, er dette en vane, eller rutine om du vil. Det er kanskje ikke akkurat denne uvanen som gjør at du har 5-10 kilo ekstra å drasse på, men det bidrar ikke akkurat til at de forsvinner.

Det vil kreve litt av deg for å få en sunnere livsstil. Særlig om du ikke har mye kunnskap om matvarer, trening, aldri har telt kilokalorier (kcal) og aldri har hørt om Glykemisk indeks. Da trenger du trolig et dag-til-dag verktøy som forteller hva du skal gjøre av aktiviteter, når du skal spise, og ikke minst hva du skal spise. Det er nettopp dette Forever Living C9 gir deg. I tillegg får du i pakken med en rekke kosttilskudd som bidrar til å dytte deg i riktig retning i målet ditt om varig vektkontroll. En sunn livsstil kan blir like mye en vane, som en dårlig uvane.

Men, ni dager er ikke nok til å skape en ny sunn vane tenker du nok nå. Og du har helt rett. Forever Living C9 er bare første del i et tretrinns-program som heter Forever F.I.T. Den består av Forever Living C9, FIT 1 og FIT 2. Totalt er hele programmet på 69 dager, mer enn nok til å både få deg i bedre form og ikke minst skape nye, sunne vaner.

Forskjellen på slankekur og Forever Living C9

Forskjellen på en slankekur og en varig endret livsstil er ganske stor. En slankekur vil gi deg verktøyene du trenger for kortvarig å redusere vekten din. Dette hjelper deg så lenge du er på dietten/slankekuren, men så kommer kiloene snikende på igjen før du vet ordet av det. Forever Living C9 er ikke en slankekur, men en kickstart på en sunnere livsstil. Starten på å endre dine aktivitets- og matvaner.

Forever Living C9 – starten på det som vil gjøre det like naturlig for deg å spise sunt og trene, som å ta på deg skoene når du går ut av huset hver morgen.

De fleste har et ønske om å være sunn, aktiv og full av energi, men har også tusenvis av unnskyldninger for å la være. Det handler om å prioritere trening, dette har vi blogget om før. Når du har trent 3-4 ganger i uken i et par-tre uker, og i tillegg endret til et sunnere kosthold, vil du garantert merke at energi-nivået stiger til nye høyder. Du orker mer. Mye mer.

 

Tenk på kroppen din som en bilmotor. For at den skal gå fint både på tomgang og på høyt turtall, trenger den rent drivstoff. Hvis du heller spyleveske, litt olje, rødsprit og en liten dæsj med propangass på tanken, hva skjer da med bilen?

Kroppen din fungerer i bunn og grunn på samme måte som en forbrenningsmotor. For at den skal yte maksimalt trenger den riktig drivstoff på tanken. Den trenger å få kjørt seg litt på «høyt turtall» av og til (trening) slik at den ikke blir for dvask og slapp.

Hvordan lykkes med Forever Living C9?

Det enkle er ofte det beste sier Rema 1000, og det stemmer bra. Også når det gjelder helse. Spis sunt, og vær mer i aktivitet = god helse. Ikke særlig vanskelig, ikke sant?

Men så kommer hverdagen og du står i butikken. Hva skal jeg kjøpe til middag? Du ser på klokken og innser at du snart må hente barna i barnehagen, lage middag og få spist den på en halvtime før du skal kjøre poden til fotballtrening. Du plukker med deg et halvfabrikat fra Toro, en kjøttdeig fra Gilde, eller en Grandiosa fra Stabburet. Du vet at det ikke er bra, men du gjør det. Hvorfor? Det er en vane du har innarbeidet.

Forever Living C9, FIT1 og FIT2 gir deg en dag-til-dag guide. Det gjør at hele programmet blir lett å følge, og det skaper gode rutiner og vaner. Etter endt program vil du plukke med deg sunnere alternativ hjem fra butikken, uten at det nødvendigvis tar lengre tid å tilberede middagen. Du kan fint rekke treningen med poden, selv med sunne matvalg.

Hvem passer Forever Living C9 for?

Både menn, kvinner, gamle og unge kan bruke Forever Living C9 som verktøy for å få en bedre livsstil. Men du må bestemme deg, og være motivert for å gjøre en livsstilsendring. Vi vil være der hele veien for deg, og på facebook-gruppen CHANGE 9 (lukket gruppe, kun de som har kjøpt C9 blir lagt til) får du massiv støtte og motivasjon på veien.

Få mer informasjon om Forever Living C9 her.

av Øyvind H. Bergesen

Legg igjen en kommentar