Hva er Forever F.I.T?

Forever F.I.T. er et komplett program med trening, kosttilskudd og kostråd som i tre enkle steg hjelper deg til å føle deg bedre og se bedre ut.

Hele programmet er gjennomført på 69 dager og starter med CHANGE 9, som gir din kropp en omstart på ni dager.

F.I.T. 1 vil endre hvordan du ser på kosthold og trening, og hjelpe deg til å sette mål for vektkontroll. F.I.T. 2 handler om å forme, forandre og forvandle din kropp.

Sammen utgjør de en uunnværlig følgesvenn på veien til å føle deg bedre og se bedre ut.


Vil du prøve F.I.T-serien?

Endelig har F.I.T-serien kommet til Norge. Vi har den på lager i vår nettbutikk.

Er du villig til å gi 100% innsats og fullføre et 69 dagers program? Ønsker du å komme i bedre form til sommeren og få en varig livsstilsendring?

Du starter på C9 – et program som kun på ni dager gir deg en kickstart mot et smalere, sunnere jeg. Det er effektivt, enkelt å følge, og gir deg de verktøyene du trenger for å starte din forandring.

Les mer om Forever F.I.T-serien på denne siden. Har du spørsmål eller lurer på noe, kan du ta kontakt med oss på facebook eller e-post.

Forever FIT Norge - C9

 


CHANGE 9

CHANGE 9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg å kickstarte din reise mot ditt smalere, sunnere jeg. Det er effektivt, enkelt å følge og gir deg de verktøyene du trenger for å starte din forandring i dag.

9 dager går fort, og vi lar resultatene tale for seg selv – Når du er ferdig med CHANGE 9, kan du gå over til F.I.T.1.

NYHET! Se vår store C9-guide   Se priser

F.I.T.1

Forever F.I.T. 1 vil lære deg en ny måte å se på kosthold og trening. Den gir deg også kunnskapen du trenger for å få ny inspirasjon og forandre din kropp til det bedre! Du KAN gå ned i vekt, du KAN føle deg bedre og se bedre ut enn du noensinne har gjort. Du KAN skape en varig forandring. Forever F.I.T. 1 viser deg hvordan.

Når du er ferdig med F.I.T.1, kan du gå over til F.I.T.2

Hva er i pakken?    Se priser


Forever FIT Norge - F1

 

Forever FIT Norge - F2


F.I.T.2

Bygg muskler, form og forandre. Forever F.I.T. 2 tar deg til neste nivå ved å hjelpe deg å forme og forandre din kropp – og å forbrenne kalorier. Muskelmasse er viktig ved vektkontroll. Forever F.I.T. 2 hjelper deg å bygge den opp og beholde den. Form, forandre og forvandle med Forever F.I.T. 2.

Hva er i pakken?     Se priser

Hjelp hele veien

Vi vet at det kan være vanskelig å bryte dårlige vaner. Derfor har Forever F.I.T-serien et skreddersydd opplegg både når det gjelder kosthold og trening for å hjelpe deg. Det eneste du behøver å gjøre er å følge ditt daglige program i den medfølgende håndboken.

Håndboken inneholder hva du skal spise og drikke – med avkrysning slik at du hele tiden har kontroll. Du måler også fremgang etterhvert som dagene går, og skriver dette ned i håndboken.

Du vil også få et treningsopplegg du skal følge, alle øvelser er tilgjengelig på youtube.

Forever FIT Norge - Dagbok eksempel

Forever FIT Norge - Ron


Resultater - Ron

Ron ble vinner av F.I.T Challange i desember 2014. Bildet taler egentlig for seg selv, men her er litt fakta. Etter 69 dager oppnådde Ron følgende fantastiske resultater:

Vekt før: 73,7 Kg
Vekt etter: 66,7 Kg

Midjemål før: 84cm
Midjemål etter: 71cm

Se video

Er du klar for å forandre din livsstil med vårt F.I.T program?

Resultater - Clair

Clair gjorde en solid innsats, og fulgte hele programmet. Hun var veldig fornøyd med at absolutt alt var tilrettelagt. Både treningsplan, kostholdsråd, matoppskrifter med mer. Her er Claris resultater etter 69 dager:

Vekt før: 97,2 Kg
Vekt etter: 88,5 Kg

Midjemål før: 96 cm
Midjemål etter: 86 cm

Se video

Er du klar for å forandre din livsstil med vårt F.I.T program?

 


Forever FIT Norge - Clair

 

START DIN FORANDRING I DAG!

Vi har 100% fokus på helse og livsstil, og er her for å hjelpe deg – ikke vent til i morgen…

start nå!