Vi har C9 på lager for rask levering. Bestill i dag!

Forever C9


Hva er Forever C9?

Forever C9 er første del av et fullstendig program gir deg en kickstart mot et smalere og sunnere liv. C9 varer i 9 dager, er effektivt, enkelt å følge og gir deg alle nødvendige verktøy du trenger for å starte din forandring.

Forever C9 er ikke en slankekur, men er starten på et program som gir deg en kickstart til en sunnere livsstil. De fleste vil imidlertid gå ned mange kilo og bli en del cm smalere på de 9 dagene C9-programmet varer.


Hva er i pakken?    Kjøp Forever C9

Hvorfor Forever C9?

Vi ønsker at Forever C9 skal bli starten på ditt nye liv. En sunnere og mer aktiv livsstil. Fordi du får overskudd og energi av riktig kosthold og fysisk aktivitet, blir du i stand til å gjøre mer i hverdagen.

Forever C9 er første steg som hjelper deg til å ta de rette matvalgene og som lærer deg å sette pris på fysisk aktivitet. Vi ønsker å gjøre det til en vane, like naturlig som at du tar på deg sko når du går ut av huset.

Du vil trolig bli overrasket av hvor fort du kjenner effekten av sunne matvaner og litt fysisk aktivitet. I tillegg vil du både se og føle deg bedre!


shutterstock_107519378

Klar for å komme i gang?

Rask levering. Kjøp din C9 pakke i dag!

Kjøp Forever C9

drikk aloe vera daglig

Hvem passer C9 for?

Forever C9 passer for menn, kvinner, unge og gamle. Fellesnevneren er gjerne at du har noen kilo for mye, mangler energi i hverdagen, spiser usunt og ikke er så fysisk aktiv som du skulle ønske.

Forever C9 er ikke en slankekur. Det er en kickstart på en bedre livsstil.

Forever C9 er perfekt for deg som trenger et dag-til-dag program som forteller deg hva, og når du skal spise. Programmet gir deg deilige sunne oppskrifter og annen nyttig informasjon som bidrar til å gi deg en bedre livsstil.

Vi anbefaler alle å følge Forever C9 programmet 100% de ni dagene programmet varer. Da kan vi garantere at du blir fornøyd. Har du spørsmål om Forever C9, ta kontakt med oss direkte.

Hva inneholder C9 pakken?

Når du kjøper Forever C9 pakken medfølger:

– 2 x Aloe Vera Gel (Drikke)
– 1 x Forever Ultra (Sjokalade/Vanilje)
– 1 x Forever Lean (Kapsler)
– 1 x Forever Fiber
– 1 x Målebånd
– 1 x Håndbok

Du bør i tillegg ha eller kjøpe:

– Shaker (Til å blande proteinpulver)
– Shotglass 40ml (Måle opp Aloe Vere Gel)


c9-2

Resultater av Forever C9

Vi vet at det er resultatene som teller. For noen er det ren og skjær glede å gå ned noen kilo, andre ønsker rett og slett et sunnere og mer aktivt liv. Uansett hva som er din motivasjon for å starte med Forever C9, her ser du resultater fra personer som har gått på Forever FIT-serien. 

Se bilde


Se bilde


Se bilde

Forever C9 erfaringer

Da er jeg ferdig! 43.5 cm mindre og nesten 4 kg. Ganske så fornøyd med det 🙂 ser selv at magen er mindre. Hos meg har det gått mest ned på midjen(som alltid har vært minst) og hoftene. Armene kom nå de siste dagene. Absolutt verdt det!
Gunnar Facebook

Jeg må si at dette har vært en fantastisk fin kur. Shaken har jeg kost meg med. Synes den var fantastisk god, og det samme med juicen. Må jeg si at den har gitt meg et helt nytt innsyn på når det gjelder å innta sunn og god mat.
Sigrun Facebook

Jeg er ferdig med C9! Jeg har gått ned 3,4 kilo og totalt 20,5 cm fordelt på kroppen jeg er super fornøyd! Jeg kommer definitivt til å fortsette videre å ta aloveraen, lean og ikke minst ultra sjokolade shaken!
Iselin Facebook


Vanlige spørsmål om Forever C9

Vi forstår at det dukker opp mange spørsmål i forbindelse med Forever C9. Vi anbefaler at du leser gjennom spørsmål og svar under før du starter på Forever C9.

Kan jeg...

Ja, du kan drikke kaffe (og te). Men vi anbefaler at du begrenser deg til maksimalt to kopper pr. dag og alltid drikker et glass vann rett etterpå.

Får du hodepine når du går på Forever C9, er dette ofte i sammenheng med at du har kuttet ut kaffe helt. De som normalt drikker kaffe hver dag, vil da få abstinenser som kommer i form av hodepine.


For best resultat anbefaler vi vann. Skulle du ikke like smaken i kombinasjon med vann, anbefaler vi at du prøver tre-fire dager med kun vann. Smaken blir bedre etterhvert.

Et tips er å la shaken stå noen minutter, slik at den blir litt «glattere» på smak. Hvis du må blande med melk, anbefaler vi laktosefri ekstra-lett melk.


Ja, det kan du. Frilisten er der for å dempe sulten. Alle varer du ser på listen har lav GI-verdi (Glykemisk index). Hold deg derfor til matvarene som står på fri-listen.


Ja, de fleste går ned i vekt som følge av Forever C9 programmet. Det viktigste du skal huske på, er imidlertid at varig vektnedgang kun oppnås ved at du endrer dine vaner, både når det gjelder mat og trening.

Hele Forever FIT-serien hjelper deg nettopp til dette. Den medfølgende guiden skaper gode rutiner som er lett å følge, noe som øker suksessrate betydelig for de som gjennomfører programmet.


Ja, det går fint. Du kan både røyke og snuse når du går på Forever C9 programmet.

Vi anbefaler selvfølgelig at du slutter å røyke og snuse, men det er lurt å ta èn ting av gangen. Det kan fort bli for stor utfordring å både endre mat og treningsvaner, i tillegg til at du skal slutte å røyke/snuse.

For at du skal ha størst sjangse for å lykkes med røykeslutt, anbefaler vi at du først fullfører Forever C9 programmet. Økt selvtillit, mestringsfølelse og fysiske endringer som følge av Forever C9 gjør noe med din mentale innstilling til å velge sunne vaner.


Nei. Beklager, tyggegummi inneholder kunstige søtningsstoffer som «lurer» hjernen din. Generelt sett bør man også unngå søtningsmidler som finnes i saft og lettbrus.

Får du lyst å tygge på noe, ta noe fra Fri-listen.


Ja, definitivt. Vi anbefaler ARGI+ som tillegg til Forever C9.


Klart du kan. Bare pass på at det ikke blir både lunsj og middag, men at du følger det medfølgende programmet.

Vi byttet selv middag og lunsj når det ble gjennomført Forever C9, fordi det passet best i vår hverdag.


Nei. Vi anbefaler at du etter endt Forever C9 går over på FIT 1 – programmet.

C9 er ment som en kickstart til en sunnere livsstil, og er bygget opp for å etterfølges av FIT 1 – programmet. Ønsker du å fortsette en positiv utvikling etter endt Forever C9, går du direkte over på FIT 1, som etterfølges av FIT 2.


Nei. Ingen har sagt at reisen til en sunnere livsstil er enkel.

Men, vi anbefaler at du tar det rolig i starten. Dette gjelder særlig de som ikke er vant til å trene. Gå i motbakker er like god trening som å jogge på flatmark. Det viktigste er at pulsen din stiger. Etterhvert som du blir i bedre form, og kroppen forandrer seg, kan du øke belastningen.

Under hele Forever C9 programmet er det lagt opp til lavintensive treningsøkter.


Absolutt ikke. Alkohol vil ikke bare stoppe fettforbrenningen, den vil også hemme forbrenningen av karbohydrater og protein. Årsaken til dette er acetate, et giftig biprodukt av alkohol.

Drikk vann, det hjelper forbrenningen din. Det er kun 9 dager det er snakk om.


Andre spørsmål

Hvis du har sykdommer og/eller går på medikamenter er det veldig viktig at du rådfører deg med din lege før du starter.

Dette for å sørge for at det ikke oppstår kontraindikasjon. Enkelt forklart er kontraindikasjon en tilstand eller faktor som forhøyner risiko forbundet med bruken av et bestemt legemiddel eller en bestemt behandlingsprosedyre.

Har du spørsmål om innhold i pakkene som du kan ta med til din lege, får du dette ved å kontakte oss.


Som ved bruk av medisiner, bør du også ved kroniske sykdommer rådføre deg med din fastlege før du eventuelt starter på Forever C9 programmet. Dette for å unngå eventuelle kontraindikasjoner.


Har du allergier bør du kontakte fastlege for å rådføre deg før oppstart. Normale allergier som gluten og/eller laktose går helt fint. Våre produkter i Forever C9 programmet er både gluten og laktosefri.


Det enkleste er at du benytter et shot-glass. Disse er typisk enten 30 eller 60 ml Har du ikke dette selv, kan du sende oss en henvendelse, så sender vi deg dette kostnadsfritt.


Glykemisk indeks er en måte å rangere karbohydratrike matvarer og retter etter hvilken effekt de har på blodsukkeret. Glykemisk indeks blir målt ved at man sammenligner blodsukkerstigningen etter inntak av en matvare med blodsukkerstigningen etter inntak av rent sukker eller hvitt brød.

For idrettsutøvere kan det være nyttig å utnytte ulike matvarers glykemiske indeks for å optimalisere karbohydratinntaket før, under og etter trening. Før treningsøkten bør man spise karbohydratrike matvarer med lav GI (grovt brød, korn, pasta, frukt, yoghurt med frukt). Dette vil gi en mer langsom utskillelse av glukose under treningen sammenliknet med matvarer med høy GI.

Matvarene på Fri-listen har minimal effekt på blodsukkeret ditt, slik at du kan nyte dem som mellommåltid i løpet av dagen. Dette bidrar til å minske suget etter mat.


Kjøtt og grønnsaker måles når de er rå. Ris og pasta måles når de er kokt. Dette fordi ris/pasta mettes med vann og blir veldig mye mat for èn person hvis man skal ta utgangspunkt i tørrvekt.

40g tørr ris blir rundt 100g når den er ferdig kokt. Når du skal måle kcal-innholdet er det vekten på tørr ris/pasta du tar utgangspunkt i. Vektøkningen skyldes som nevnt at pasta/ris mettes med vann, og vann inneholder som kjent ingen kcal.


Om morgenen, etter du har vært på do, før du har spist/drukket.


Nei. Dette kan du kjøpe utenom, enten i nettbutikken vår, eller i en lokal butikk/helsekost.


Den finner du inne i selve proteinposen. Grav den frem med en skje eller gaffel om den ikke er synlig når du åpner pakken.

Anbefalte Apper

Du kan gjøre Forever C9 programmet morsommere ved bruk av forskjellige apper. Disse appene gir deg god nytteverdi i form av å følge din utvikling og hjelper deg å nå dine mål.

RunKeeper

Skal du legge ned noen timer med trening hver måned, vil du få mer ut av treningen om du har en treningsapp på mobilen din.

Bruker du i tillegg et pulsbelte som er koblet sammen med smarttelefonen din, vil du få enda mer kontroll over treningen, som igjen vil føre deg raskere til de resultatene du ønsker.

For å få best mulig ut av treningstiden du legger ned, er det viktig at belastningen er riktig, ikke for høy og ikke for lav. Skal du ut på en rolig joggetur, og plutselig får på øret ditt at du ligger i hjertefrekvenssone 90-100%, vet du at du har for høy belastning og må roe deg litt ned.

Vi liker RunKeeper på grunn av enkelt og intuitivt design, mulighet for å se hvordan utviklingen er, og bli «premiert» for nye rekorder. I tillegg gir den deg påminnelser om å trene, på en morsom måte.

www.runkeeper.com

     


runkeeper

iOS_promoshots_transparent_bg


Endomondo

På samme måte som RunKeeper kan du her koble på et pulsbelte via Bluetooth. Det som er fint er at nye pulsbelter inneholder ny Bluetooth-teknologi som ikke er like strømkrevende som tidligere versjoner.

Med Bluetooth 4.0 teknologien går det månedsvis mellom hver gang du må bytte batteri i pulsbeltet.

Endomondo har også et enkelt og intuitivt design, mulighet for å se hvordan utviklingen er. Du får oppdateringer underveis i treningen via hodetelefoner, og utvalget av forskjellige type aktiviteter er i utgangspunktet ubegrenset.

Om du havner på RunKeeper eller Endomondo som treningsapp, er egentlig litt smak og behag. Begge har omtrent samme funksjoner, men RunKeeper er markedsleder med sine 25 millioner brukere. Endomondo har omtrent 10 millioner brukere.

www.endomondo.com

     

Trenger du motivasjon?

Se våre videoer (engelsk) om du trenger inspirasjon og motivasjon til å komme i gang. Lengre opp på siden kan du lese mer om innholdet i Forever C9 pakken, og se hvilke resultater tidligere deltakere har hatt. Har du spørsmål om Forever C9, kan du ta kontakt med oss via e-post, eller på facebook.

 Informasjon     Produkt     Ron     Clair     Mike

Lifesum

Lifesum veileder deg til å holde oversikt over matinntak og trening hver dag. Den hjelper deg å ta bedre valg og forbedre vaner. Appen er perfekt dersom du vil gå ned i vekt.

Bruk den til å kontrollere daglige matvaner, eller for deg som trener mye; bruk den til å finne den beste balansen av næringsinntak.

Lifesum brukes av millioner verden rundt og har et lekkert og enkelt design. De fleste av Forevers produkter er allerede med i appen, slik at du slipper å legge dem til manuelt. Det er en fordel om du aldri har benyttet en kaloriteller app før.

Skal du ha fullt utbytte av appen bør du benytte deres Gull-medlemskap (betalt).

www.lifesum.com

     


last ned

myfitnesspal


Myfitnesspal

Gratis og funker fint. Noe mer vanskelig design og ikke fullt så intuitiv måte å legge inn matvarer på, men det funker.

Har du en litt nyere telefon, kan du også få automatisk oppdatert antall skritt i appen, slik at kcal-forbruket automatisk kalkuleres. Den kan også kobles sammen med andre apper, som for eksempel RunKeeper.

Dette er veldig nyttig i forbindelse med at daglig kcal-inntak justeres automatisk ut fra aktivitetsnivået ditt.

Hvilken app du velger mellom Lifesum og Myfitnesspal, er en smakssak. Prøv begge, velg den du trives best med.

www.myfitnesspal.com 

     


Vi anbefaler ARGI+

Vi anbefaler ARGI+ for de som går på Forever C9.

ARGI+ inneholder i tillegg til L-arginin, juice- og fruktekstraktmiks fra frukt og bær, blant annet blåbær, bringebær, druer og granateple. Gir dagsbehovet av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre.

ARGI+ kommer i pulverform og blandes ut med vann, til en fruktig frisk smak.

Ferdig med C9, hva nå?

Skal du ha permanent vektkontroll, bør du fortsette med de gode vanene du begynte med på Forever C9 programmet.

Forever C9 er bare første del av et tre-trinnsprogram på reisen til bedre helse. Hele serien består av C9, FIT 1 og FIT 2.

For best resultat bør du gå rett fra Forever C9 til FIT 1. Dette minsker dine muligheter for å falle tilbake i gamle uvaner. Over tid skaper du nye vaner og rutiner – Sunne vaner og rutiner.

Med bedre helse, sunnere kosthold og mer aktiv livsstil, vil du føle økt overskudd, og bedre mental helse.

De fleste velger å kjøpe C9 og FIT1 i samme bestilling av praktiske årsaker.


Forever F.I.T 1

Konkrete positive effekter av trening:

  • Økt overskudd og trivsel
  • Bedre søvn
  • Langsommere eldring
  • Mindre risiko for overvekt
  • Mindre risiko for livsstilssykdommer
  • Bedre psykisk helse
  • Bedre evne til å håndtere stress