Din Aloe AS eies og drives av gründerne Tonje H. Naas og Øyvind H. Bergesen. Dinaloe.no ble født tidlig 2015 og har oppnådd stor suksess med salg av helsekost, kosmetikk, hår- og hudpleie. Vårt mål er enkelt: Gjøre deg som kunde fornøyd gjennom gode produkter og rask service.

Alle våre produkter selges med 100% fornøyd-garanti. Garantien innebærer at hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du sende varen tilbake – brukt eller delvis brukt – sammen med ordrenummer. Garantien er gyldig første 90 dager etter kjøp. Du får pengene tilbake uten diskusjon.

Din Aloe AS er forhandler for Forever Living Products i Norge, Sverige, Danmark, Finnland, USA og Canada.

Følg oss:

Øyvind H. Bergesen
Markedssjef

905 84 860Tonje H. Naas
Daglig leder

481 56 813


 

 

Om Forever Living

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler og er verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Alle produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera fra egne plantasjer. Fordi vi selv eier hele produksjonsprosessen fra plante til ferdig produkt kan vi kontrollere og garantere at kvaliteten er den beste. Det ligger i tiden å ta ansvar for sin egen helse. Stadig flere interesserer seg for naturlige alternativer, og da gjerne økologiske. Vi er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen helse- og hudpleieprodukter basert på Aloe vera.

 

plant


Litt om Aloe Vera

Aloe Barbadensis Miller, husk navnet. Det finnes ca.400 arter av Aloe i verden, og alle har sine gode egenskaper. Men bare én sort har vært elsket av menneskeheten siden tidenes morgen: Aloe Barbadensis Miller. Vår Aloe vera.

Aloe vera er en subtropisk plante som klarer å lagre mye vann. I plantens blader finnes en tyktflytende gelé som kan enten drikkes som et kosttilskudd, eller blandes med andre ingredienser til ulike hud- og hårpleieprodukter.

 

Økologisk dyrket

Produktene fra Forever Living er basert på gode råvarer. Aloe vera plantene blir dyrket på fruktbare åkrer med god vekstkraft.

For å ha full kontroll over hele prosessen fra dyrking til ferdig produkt, eier Forever Living sine egne plantasjer. All dyrking skjer økologisk og med vekselbruk for ikke å utarme jorda. Alle planter begynner som rotskudd fra en moden plante.


animals

Fra plante til produkt

Forever har lang erfaring med å håndtere fersk Aloe vera og foredle den til produkter som blir verdsatt over hele verden. Selskapets plantasjer ligger i Texas, Mexico og Den dominikanske republikk.

Et rent produkt

Etter høsting gjennomgår bladene en grundig renseprosess der de blir skylt i kaldt vann flere ganger samt høytrykksspylt. Så fjernes rusk og rask, og bladene inspiseres for å sikre at de ikke er skadet. Forever tar Aloe vera fra plantens indre, der den er godt beskyttet mot ytre påvirkning, slik at vi får gelé i sin reneste form.


Patentert prosess

Den rene, ferskpressede geleen samles opp, og skallrester fjernes. Deretter går den gjennom en patentert stabiliseringsprosess som beskytter mot oksidering. Blad- og skallrester havner i komposten og blir en del av det naturlige kretsløpet.


Grundig testet

Nå har Forever et godt grunnprodukt, men de må også være sikre på at det alltid holder samme høye kvalitet. Derfor gjennomgår geleen både laboratorietester og analyser før den kan inngå som ingrediens i drikker og andre produkter.